We all need people who will give us feedback. That’s how we improve.

Bill Gates (1955)

“Deze volgende kwaliteiten staan voor mij voorop als (erg) sterke kanten van jou. Je weet bijzonder snel een nieuwe werkomgeving in te schatten; kwaliteiten van personen, teams en ook verhoudingen lijk je vrij snel te zien. Daarnaast ook de kwetsbaarheden waar aan gewerkt kan worden. Je weet de kwetsbaarheden niet bedreigend te brengen. Je kan mensen snel binden en weet een geloofwaardig en overtuigend verhaal met inhoud te brengen, waar bij mij de oprechtheid en verantwoordelijkheid die je toont en weet over te brengen voorop staat. Je hebt een visie.
Als ik je iets zou kunnen meegeven dan is het vooral dat ik hoop dat je bovenstaande eigenschappen versterkt. Oprechtheid, transparant en open durven te communiceren zijn in het werk wat je ambieert een heel groot goed. Volgens mij maakt dat het verschil tussen jou en heel veel andere managers.
Michiel Heevel, fysiotherapeut Stichting Zorgcentra Rivierenland (januari 2015)
~~~
“Veridux(eerlijke leider), zo heb ik Simone ook echt ervaren in de periode dat ze bij ons werkzaam was. Ik ken Simone als manager behandeling en begeleiding a.i. bij SZR, zij was bij ons voor een periode van zwangerschapswaarneming met daarbij een aantal opdrachten. Omdat er binnen onze dienst de afgelopen periode veel veranderingen en ook managers zijn geweest was ik in eerste instantie toch wat afwachtend. Maar Simone heeft zich in korte tijd sterk geprofileerd en een zeer goede indruk bij mij achter gelaten en ik denk dat ik wel kan zeggen binnen de gehele dienst.Ik heb Simone ervaren als een laagdrempelige maar ook daadkrachtige manager, ze handelt snel en gemakkelijk maar verliest daarbij nooit “de mens” uit het oog, een echte people manager. Simone heeft ons inzicht gegeven hoe beeldvorming werkt en hoe je dat kan ombuigen, daarnaast heeft ze ons laten ervaren wat voor een positief effect het heeft als iemand eerlijk en direct communiceert.

Voor mij persoonlijk is ze ook belangrijk geweest. Ik kwam net terug van verlof toen Simone er was. Ik vond het moeilijk om de goede balans tussen werk en privé te vinden, daarnaast had ik al langer het gevoel dat ik misschien een andere stap in mijn werk wilde gaan maken. Simone is echt een coach geweest voor mij zodat ik snel weer mijn plek had gevonden en bepaalde keuzes heb gemaakt en wil gaan maken in de toekomst. Simone haar manier van leiderschap heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd voor de toekomst.

Door Simone zijn er nieuwe inzichten gekomen in leiding geven, zijn er belangrijke ontwikkelingen tot implementatie gekomen en zijn er een aantal belangrijke zaken meer inzichtelijk geworden. Dit alles zorgt ervoor dat ik vind dat we als dienst, maar ik ook als persoon, stappen vooruit zijn gegaan en dat er veel positieve energie is gekomen.
Ik vind Simone echt een hele goede manager/leider, ze is een voorbeeld voor vele.”

Nicole van der Sluis-Bosman, fysiotherapeut Stichting Zorgcentra Rivierenland (januari 2015)
~~~
“Ik ken Simone als een heel fijne collega. Ze steunt en stimuleert en je kunt van haar collegiaal leren, welhaast coachend. Simone wil vanuit visie werken en is – al lerend van anderen – in staat buiten bestaande denkkaders te treden en resultaten te boeken. Ze heeft een soms verrassend gevoel voor vernieuwing. Ik vind Simone een inspirerend manager. Een teamspeler. In een team dat haar uitdaagt gedijd zij het best. Ze zal zonder meer een bijdrage leveren aan het versterken van het team waar zij deel van uit maakt en creëert op natuurlijke wijze teamspirit. Het is voor haar een tweede natuur vanuit de klant te werken.”
Joep Janzing, manager P&O (juni 2014)
~~~
“Simone staat voor kwaliteit en passie. Afspraak is afspraak voor Simone. Als het moet gaat zij door het vuur voor je, zo heb ik Simone altijd meegemaakt tijdens het zakendoen. Betrouwbaarheid en empathie en oog voor de mens in de organisatie staan ook hoog in haar vaandel. Kortom een hele fijne collega en manager. Ik denk altijd met veel plezier aan onze constructieve samenwerking terug.”
Coby Langendijk, HR-adviseur (juni 2014)
~~~
“Simone heb ik ervaren als een heel gedreven manager, werkend vanuit haar hart zonder de efficiency uit het oog te verliezen. Mede dankzij de inspanning en vasthoudendheid van Simone is de kernwaarde van ZRT ‘Gastvrijheid met passie en toewijding‘ echt gaan leven in de ‘DNA’ van de medewerkers van het ziekenhuis en zijn er mooie verbeteringen rond dit thema gerealiseerd.Ik werd bijzonder geraakt op de wijze waarop Simone met een klacht van familie van een patiënt omging. Voor de familie maakte zij ruim tijd vrij in haar drukke agenda, luisterde aandachtig naar de ervaringen, besprak de case op een aantal niveau’s in de organisatie en zette het uiteindelijk om in een waardevolle leerervaring voor medewerkers.

Ik heb grote bewondering voor haar integriteit, goed kernachtig kunnen samenvatten van de organisatie vraagstukken en bovenal haar vermogen oprecht te luisteren. Kortom Simone is voor mij een plezierige en inspirerende vrouw waarmee het heel vruchtbaar samenwerken is.”

Karin Sanders, mede-eigenaar de Roos en Spetters (mei 2014)